Ile medali zdobęda Polacy
Strona 1 z 1
20022018

Ile medali zdobęda Polacy
Myślicie, że jeszcze zdobędziemy jakiś krążek na tej imprezie ?
Jak na razie honoru bronią tylko skoczkowie.
Jak na razie honoru bronią tylko skoczkowie.
supermario- Zaufanie :
Liczba postów : 39
FBPoints : 40
Ile medali zdobęda Polacy :: Comments

Te igrzyska dobitnie pokazały nam nasze miejsce w szeregu w sportach zimowych

Taka prawda że u nas nie stawia się na sporty zimowe oprócz skoków.
Dzisiaj jednak wierzę w Justynę że wyrwie medal. Chyba nie ma drugiego tak walecznego polskiego sportowca jak ona.
Dzisiaj jednak wierzę w Justynę że wyrwie medal. Chyba nie ma drugiego tak walecznego polskiego sportowca jak ona.

IO przeszły do historii
Co do Justyny mam inne zdanie nie ma tak narzekającego drugiego sportowca. To ktoś bierze leki na astme, to skoczkowie mają lepsze kurtki i tak na każdych dużych imprezach. Żeby nie było, że ją hejtuje bo doceniam jej wyniki sportowe ale ona wiecznie jest pokrzywdzona
Co do Justyny mam inne zdanie nie ma tak narzekającego drugiego sportowca. To ktoś bierze leki na astme, to skoczkowie mają lepsze kurtki i tak na każdych dużych imprezach. Żeby nie było, że ją hejtuje bo doceniam jej wyniki sportowe ale ona wiecznie jest pokrzywdzona

Ja akurat myślę inaczej. Moim zdaniem ona nie narzeka tylko mówi wprost o problemach. Wg mnie trochę śmiechu warte że prawie każdy Norweg nagle zaczął mieć astmę i biorą leki które są na granicy z dopingiem. To tak samo jak z sztangistami którzy mieli za mało siły to się koksowali i to był doping a tutaj to nagle biedne Norweżki bo chore.
Tak samo nie uznaję wyników Bjoergen. Kto w normalnych warunkach wygrywa o 2 minuty przed drugą zawodniczką pomimo tego że rywalki za nią biegły na dobrym poziomie. Oczywiście gratulacje dla niej bo nie raz z Justyną robiły spory spektakl ale prawda jest taka że Justyna na tym polu była zawsze poszkodowana bo nie kombinowała.
Tak samo nie uznaję wyników Bjoergen. Kto w normalnych warunkach wygrywa o 2 minuty przed drugą zawodniczką pomimo tego że rywalki za nią biegły na dobrym poziomie. Oczywiście gratulacje dla niej bo nie raz z Justyną robiły spory spektakl ale prawda jest taka że Justyna na tym polu była zawsze poszkodowana bo nie kombinowała.