LibraBet bonus powitalny
+6
Prometeusz
zbynek1989
andree
lewandowski88
Sala1
Admin
10 posters
Strona 1 z 1
LibraBet bonus powitalny
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Sro 30 Wrz 2020 - 14:36, w całości zmieniany 8 razy
Re: LibraBet bonus powitalny
Ktoś tam grał?
Jakieś opinie?
Z regulaminu wynika że obrót bez większych problemów można zrobić
Jakieś opinie?
Z regulaminu wynika że obrót bez większych problemów można zrobić
Sala1- Zaufanie :
Liczba postów : 16
FBPoints : 17
Jak ktoś gra w Malinasport czy Casiniabet to wie, że z LibraBet nie będzie również problemów.
To kolejny bukmacher należący do 7stars.
To kolejny bukmacher należący do 7stars.
W sumie fajny bukmacher ale jest jeden minus przynajmniej u mnie
maksymalna stawka 200 pln ale można stawiać 10 razy taki sam kupon i nie odrzuca więc mały plusik
Bonus przyznany z automatu ale nie widać go na saldzie dopiero po wejściu w moje kont
Bonus dostępny do stawiania po postawieniu całości depozytu i rozliczeniu wszystkich zakładów za depozyt.
maksymalna stawka 200 pln ale można stawiać 10 razy taki sam kupon i nie odrzuca więc mały plusik
Bonus przyznany z automatu ale nie widać go na saldzie dopiero po wejściu w moje kont
Bonus dostępny do stawiania po postawieniu całości depozytu i rozliczeniu wszystkich zakładów za depozyt.
lewandowski88- Zaufanie :
Liczba postów : 144
FBPoints : 85
Dla mnie bukmacher na jeden strzal dla fajnego bonusu.
Librabet godny polecenia jednak doputy bede miał możliwość gry w fan-sport to wybór bukmachera wydaje się oczywisty.
Librabet godny polecenia jednak doputy bede miał możliwość gry w fan-sport to wybór bukmachera wydaje się oczywisty.
andree- Zaufanie :
Liczba postów : 167
FBPoints : 77
Czy to ten sam bukmacher co MALINASPORT czy coś innego?
Mam w mailinasport konto i jestem bardzo zadowolony bo bukmacher solidny wypłacalny ale dla bonusu chciałbym też zarejestrować się w LibraBet
Mam w mailinasport konto i jestem bardzo zadowolony bo bukmacher solidny wypłacalny ale dla bonusu chciałbym też zarejestrować się w LibraBet
zbynek1989- Zaufanie :
Liczba postów : 37
FBPoints : 28
Czy Librabet to to samo co campobet i jeżeli tak to czy mogę mieć konta w obu bukmacherach i korzystać z bonusów
Prometeusz- Zaufanie :
Liczba postów : 7
FBPoints : 4
Tak Libarabet, Campobet i Malinasport to ten sam bukmacher ale można stawiać zakłady w każdym z nich
kobra- Zaufanie :
Liczba postów : 264
FBPoints : 88
Gram u nich od kilku miesięcy i jestem mega zadowolony.
Mirek21- Zaufanie :
Liczba postów : 13
FBPoints : 13
Raz miałem z nimi spore problemy ale w sumie okazało się że z mojej winy. Wysłałem przez pomyłkę dowód który od dwóch lat nie był już ważny bo miałem dwa skany na e-mailu.
Myślałem że robią pod górkę bo otrzymywałem tylko informacje o braku możliwości akceptacji tego dokumentu a na koncie ponad 1500 euro było
więc pierwsze co przychodziło mi do głowy to że librabet chciała zwinąć mi kasę. Po weryfikacji jednak bardzo szybko otrzymałem kasę.
Myślałem że robią pod górkę bo otrzymywałem tylko informacje o braku możliwości akceptacji tego dokumentu a na koncie ponad 1500 euro było

wilu1103- Zaufanie :
Liczba postów : 515
FBPoints : 170
![]() | ||
![]() |
Maciej, Mamy nadzieję, że masz się dobrze! Jeśli szukasz pomysłów na spędzenie czasu, mamy coś dla Ciebie! Nadal w sporcie trochę się dzieje, a my stworzyliśmy specjalną promocję - Wzmacniacz Tenisa Stołowego, dzięki której na LibraBet możesz się świetnie bawić! Postaw 5 zakładów na mecze tenisa stołowego w ciągu jednego dnia, a otrzymasz 80 zł jako Darmowy Zakład! To takie proste! Baw się dobrze dzięki LibraBet! |

» Bet2U bonus powitalny
» Spinbetter bonus powitalny 100%
» Rabona bonus powitalny
» 20bet bonus 100% do 400 pln
» Betinia bonus 500 pln
» Spinbetter bonus powitalny 100%
» Rabona bonus powitalny
» 20bet bonus 100% do 400 pln
» Betinia bonus 500 pln
Strona 1 z 1