BET-IBC o sobie
+31
vamoskamil
kobra
sierpinski1
henias87
zacharty
palczakcom
supertyper
lewangolski
smail
worms
01mistrz
zobaczmecz
andree
betm01m
rycerz
opelnat
wtapiacz
obstawiacz
miedlarz
mjarzabek91
Chr0n05
aciu100
wojtak311
Krystian777
mkotow24
drozda73
messi
Admin
kizior
kobii
BETIBC Agent
35 posters
Strona 6 z 7
Strona 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
BET-IBC o sobie
First topic message reminder :

Czym jest BET-IBC
Rynek dostawców usług bukmacherskich jest bardzo zróżnicowany.
Istnieje mnóstwo firm oferujących nieskończone możliwości.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą najbardziej wiarygodnego oraz uniwersalnego agenta: BET-IBC.
Chcielibyśmy się przywitać z wszystkimi użytkownikami forum.
Dlaczego BET-IBC to doskonałe rozwiązanie dla polskich graczy?
BET-IBC to firma świadcząca usługi brokerskie, która działa na rynku od 2007 roku jako pośrednik pomiędzy graczami oraz bukmacherami.
Oferujemy wysokiej jakości usługi, czego dowodem są tysiące zadowolonych klientów z całego świata.
Możemy wam pomóc stworzyć konta na najlepszych stronach bukmacherskich, takich jak:
Betfait, Matchbook, BetISN, MAXBET, SBOBET, Pinnacle,
oraz zająć się wpłatami i wypłatami pieniędzy. Co więcej, oferujemy także specjalne konto VIP-IBC , dzięki któremu będziecie mogli obstawiać jednocześnie u wielu bukmacherów, wliczając w to Betfair.
Swoje usługi świadczymy dla miłośników zakładów sportowych oraz kasyna! Wygrywający są u nas doceniani.
BET -IBCto doskonałe rozwiązanie, niezależnie czy jesteś amatorem, czy profesjonalistom grającym za wysokie stawki oraz szukającym nowych możliwości obstawiania!
Obsługa klienta odbywa się za pomocą
czatu na żywo na naszej stronie internetowej,
na Skype (help.bet-ibc)
lub pod adresem support@bet-ibc.com.

Czym jest BET-IBC
Rynek dostawców usług bukmacherskich jest bardzo zróżnicowany.
Istnieje mnóstwo firm oferujących nieskończone możliwości.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą najbardziej wiarygodnego oraz uniwersalnego agenta: BET-IBC.
Chcielibyśmy się przywitać z wszystkimi użytkownikami forum.
Dlaczego BET-IBC to doskonałe rozwiązanie dla polskich graczy?
BET-IBC to firma świadcząca usługi brokerskie, która działa na rynku od 2007 roku jako pośrednik pomiędzy graczami oraz bukmacherami.
Oferujemy wysokiej jakości usługi, czego dowodem są tysiące zadowolonych klientów z całego świata.
Możemy wam pomóc stworzyć konta na najlepszych stronach bukmacherskich, takich jak:
Betfait, Matchbook, BetISN, MAXBET, SBOBET, Pinnacle,
oraz zająć się wpłatami i wypłatami pieniędzy. Co więcej, oferujemy także specjalne konto VIP-IBC , dzięki któremu będziecie mogli obstawiać jednocześnie u wielu bukmacherów, wliczając w to Betfair.
Swoje usługi świadczymy dla miłośników zakładów sportowych oraz kasyna! Wygrywający są u nas doceniani.
BET -IBCto doskonałe rozwiązanie, niezależnie czy jesteś amatorem, czy profesjonalistom grającym za wysokie stawki oraz szukającym nowych możliwości obstawiania!
Obsługa klienta odbywa się za pomocą
czatu na żywo na naszej stronie internetowej,
na Skype (help.bet-ibc)
lub pod adresem support@bet-ibc.com.
Ostatnio zmieniony przez BETIBC Agent dnia Sro 12 Kwi 2017 - 10:27, w całości zmieniany 1 raz
BETIBC Agent- Zaufanie :
Liczba postów : 64
FBPoints : 0
Re: BET-IBC o sobie
Z tego co wiem to nie trzeba bo logujesz się przez platforme brokera
henias87- Zaufanie :
Liczba postów : 6
FBPoints : 3
Tak, również można to potwierdzić, kontaktując się z dostawcą na: http://acc-ex.com/pl/kontakt/zacharty napisał:Czyli nie będzie trzeba amemu kombinować w ustawieniach rutera itd?
BETIBC Agent- Zaufanie :
Panowie i jak wygląda sprawa po 1 lipca ?
Strona dostępna bez problemu, można grać?
zacharty- Zaufanie :
Liczba postów : 238
FBPoints : 116
zacharty napisał:Panowie i jak wygląda sprawa po 1 lipca ?
Tak, to prawda, po 1 lipca strona BET-IBC będzie wciąż dostępna bez problemów.
Jeśli chciałbyś/chciałabyś otworzyć konto, skontaktuj się z nami drogą mailową: Support@bet-ibc.com, przez Chat na żywo na http://bet-ibc.com/pl/ lub przez Skype (ID: help.bet-ibc)
BETIBC Agent- Zaufanie :
co będzie z płatnościami Skrill pozostaną dostępne dla graczy Bet-ibc?
sierpinski1- Zaufanie :
Liczba postów : 2
Skrill jest jedną z najpopularniejszych metod płatności wśród naszych klientów, jest i będzie dostępna w przyszłości, jest zawsze dostępna na polskim rynku - bez obaw.sierpinski1 napisał:co będzie z płatnościami Skrill pozostaną dostępne dla graczy Bet-ibc?
Z powazaniem,
BET-IBC
BETIBC Agent- Zaufanie :
Czy jest szansa, że kiedyś będzie można korzystając z bet365 przez betibc mieć dostęp do oferty bonusowej?
kobra- Zaufanie :
Liczba postów : 264
FBPoints : 88
kobra napisał:Czy jest szansa, że kiedyś będzie można korzystając z bet365 przez betibc mieć dostęp do oferty bonusowej?
Na chwilę obecną BET-IBC nie pracuje z Bet365 i nie planuje rozpoczęcia współpracy. Dobrą wiadomością jest to, że nasz partner http://acc-ex.com/ otwiera konta Bet365! Prosimy o kontakt z www.acc-ex.com, żeby dowiedzieć się więcej!
Z powazaniem,
BET-IBC
BETIBC Agent- Zaufanie :
Może ktoś mi wyjaśnić jak to się odbywa dokładnie
Założyłem konto w Pinacle przez bet-ibc
Co dalej?
Chce się zalogować i wyskokuje mi informacja że podaje złe dane logowania
Gdzieś wyczytałem żeaby odblokować dostęp należy złożyć depozyt ale jak skoro nie mam dostępu do konta
Co dalej?
Gdzieś wyczytałem żeaby odblokować dostęp należy złożyć depozyt ale jak skoro nie mam dostępu do konta
vamoskamil- Zaufanie :
Liczba postów : 15
FBPoints : 7
vamoskamil napisał:Może ktoś mi wyjaśnić jak to się odbywa dokładnie
Co dalej?
Dzień dobry.
Tak, jest to prawda - należy wpłacić depozyt, a my zresetujemy dla ciebie hasło i rozwiążemy Twój problem.
Najlepszym rozwiązaniem dla ciebie jest skontaktowanie się z nami poprzez email Support@bet-ibc.com , jeśli nie mówisz po angielsku i jeśli mówisz po angielsku - przez email, chat na https://bet-ibc.com/pl/ lub Skype (help.bet-ibc), a nasza ekipa obsługi klienta z pewnością ci pomoże i rozwiąże Twój problem.
Z poważaniem,
Zespół BET-IBC.
BETIBC Agent- Zaufanie :
Witamy,
BET-IBC ponownie z dumą ogłasza swoją współpracę z nowym bukmacherem! Pierwsza giełda zakładów całkowicie dedykowana wyścigom koni i chartów dla entuzjastów tych sportów, która pojawiła się na świecie pod nazwą Turf7!
Jest łatwa, prosta i dostępna 24/7 na każdym urządzeniu, która ma dostęp do Internetu z każdego miejsca na świecie! Wraz z niektórymi bardzo popularnymi azjatyckimi loteriami, prezentuje pakiet rozrywki, który jest zdecydowanie warty wypróbowania! Zatem, pospiesz się i zapisz się tutaj: http://bet-ibc.com/pl/otworz-konto-turf7/ i nie przegap okazji.
BET-IBC ponownie z dumą ogłasza swoją współpracę z nowym bukmacherem! Pierwsza giełda zakładów całkowicie dedykowana wyścigom koni i chartów dla entuzjastów tych sportów, która pojawiła się na świecie pod nazwą Turf7!
Jest łatwa, prosta i dostępna 24/7 na każdym urządzeniu, która ma dostęp do Internetu z każdego miejsca na świecie! Wraz z niektórymi bardzo popularnymi azjatyckimi loteriami, prezentuje pakiet rozrywki, który jest zdecydowanie warty wypróbowania! Zatem, pospiesz się i zapisz się tutaj: http://bet-ibc.com/pl/otworz-konto-turf7/ i nie przegap okazji.
BETIBC Agent- Zaufanie :
Witam mam pytanie do Agenta BETIBC
Interesuje mnie gra w pinnacle przez państwa platformę.
Obecnie mieszkam w Niemczech. Strona pinbet88 nie jest dostępna ze względu na niemieckie IP.
Czy mieszkając w Niemczech ( majac niemiecki adres zameldowania ,skril itd ) ale logujac sie przez Polskie IP przez które strona pinbet88 działa nie będzie stanowić to problemu?
pozdrawiam
Interesuje mnie gra w pinnacle przez państwa platformę.
Obecnie mieszkam w Niemczech. Strona pinbet88 nie jest dostępna ze względu na niemieckie IP.
Czy mieszkając w Niemczech ( majac niemiecki adres zameldowania ,skril itd ) ale logujac sie przez Polskie IP przez które strona pinbet88 działa nie będzie stanowić to problemu?
pozdrawiam
waco1337- Zaufanie :
Liczba postów : 1
Dzień dobry,
Najpierw musisz zarejestrować się w formularzu na naszej stronie: https://bet-ibc.com/pl/otworz-konto-pinnacle/
Potem otrzymasz dane do logowania na konto pinbet88. Z otrzymanymi od nas danymi, możesz zalogować się na stronie pinbet88. I tak, jeśli starasz się dostać do niej z ograniczonej strefy, wówczas musisz użyć usług VPN, żeby przebić się do strefy nieograniczonej. Tutaj znajdziesz różne propozycje: http://bet-ibc.com/pl/otworz-konto-pinnacle/
Prosimy o poinformowanie nas, jeśli możemy jeszcze w czymś pomóc.
Najpierw musisz zarejestrować się w formularzu na naszej stronie: https://bet-ibc.com/pl/otworz-konto-pinnacle/
Potem otrzymasz dane do logowania na konto pinbet88. Z otrzymanymi od nas danymi, możesz zalogować się na stronie pinbet88. I tak, jeśli starasz się dostać do niej z ograniczonej strefy, wówczas musisz użyć usług VPN, żeby przebić się do strefy nieograniczonej. Tutaj znajdziesz różne propozycje: http://bet-ibc.com/pl/otworz-konto-pinnacle/
Prosimy o poinformowanie nas, jeśli możemy jeszcze w czymś pomóc.
BETIBC Agent- Zaufanie :
witam Agenta
jestem po wielomiesięcznej rozmowie z Waszym Supportem. niestety prawie nic się przez niego nie dowiedziałem. Support od początku nie wydawał się mnie zachęcać do współpracy pisząc coś w stylu "kiedy będziesz gotowy do założenia konta odezwij się do nas", wymijając odpowiedzi na temat moich pytań, które przecież nie były jakieś podstępne. kiedy w końcu spróbowałem wytestować konto Betfair o którym tam rozmawialiśmy dowiedziałem się że w tym momencie nie jest ono oferowane. czy Agent Bet-Ibc potwierdza tą informację?
czy konta założone wcześniej też już nie funkcjonują przez Bet-Ibc, i co się dzieje jeśli Bet-Ibc przestaje oferować tego typu usługę? rozumiem że usługa nie będzie więcej oferowana przez Bet-Ibc, a nie raz jest, a raz nie jest.
próbowałem się dowiedzieć czy jest możliwy limit konta oferowanego przez Bet-Ibc, na Betfair, oraz jeśli by się taki zdarzył (mam takie informacje) założą bez problemu nowe konto, skoro danych podobno nie weryfikują. nie otrzymałem odpowiedzi na to pytanie.
mam takie samo pytanie na temat praktyki funkcjonowania w Acc-Ex.
w jaki sposób mogę pozyskać rekomendację do Acc-Ex, czy to forum może wystarczyć za rekomendację i jak mnie zarekomenduje?
pozdrawiam uprzejmie
jestem po wielomiesięcznej rozmowie z Waszym Supportem. niestety prawie nic się przez niego nie dowiedziałem. Support od początku nie wydawał się mnie zachęcać do współpracy pisząc coś w stylu "kiedy będziesz gotowy do założenia konta odezwij się do nas", wymijając odpowiedzi na temat moich pytań, które przecież nie były jakieś podstępne. kiedy w końcu spróbowałem wytestować konto Betfair o którym tam rozmawialiśmy dowiedziałem się że w tym momencie nie jest ono oferowane. czy Agent Bet-Ibc potwierdza tą informację?
czy konta założone wcześniej też już nie funkcjonują przez Bet-Ibc, i co się dzieje jeśli Bet-Ibc przestaje oferować tego typu usługę? rozumiem że usługa nie będzie więcej oferowana przez Bet-Ibc, a nie raz jest, a raz nie jest.
próbowałem się dowiedzieć czy jest możliwy limit konta oferowanego przez Bet-Ibc, na Betfair, oraz jeśli by się taki zdarzył (mam takie informacje) założą bez problemu nowe konto, skoro danych podobno nie weryfikują. nie otrzymałem odpowiedzi na to pytanie.
mam takie samo pytanie na temat praktyki funkcjonowania w Acc-Ex.
w jaki sposób mogę pozyskać rekomendację do Acc-Ex, czy to forum może wystarczyć za rekomendację i jak mnie zarekomenduje?
pozdrawiam uprzejmie
harryangel- Zaufanie :
Liczba postów : 4
dostałem również informację że Wasz partner nie oferuje już Bet365. ciekawie oferujecie usługi, po jednym razie
. albo losujecie, komu dacie, a komu odmówicie, albo w ogóle Wasze oferty są na dni i tygodnie. ponawiam pytanie co z kontami już założonymi w Acc-Ex, jak i w Bet-Ibc?

harryangel- Zaufanie :
Liczba postów : 4
Strona 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 6 z 7